Dizajn za budućnost

Prvobitna namera Smartmi tehnologije je da napravi „kućne aparate koji dotiču srca ljudi“. Od svog osnivanja 2014. godine, kao glavni partner u snabdevanju Xiaomi eko sistema, Smartmi je stvorio globalno dostignuće broj 1 u industriji isporuke proizvoda za prečišćavanje vazduha.

Istovremeno, Smartmi Technologi je takođe lansirala desetine proizvoda sa dizajnom izvan industrije, kvalitetom iznad standarda i iskustvom iznad očekivanja u kategorijama pametnog kupatila, električnog grejanja, ovlaživanja i drugih kućnih aparata, kontinuirano menjajući stilove života ljudi. U budućnosti, Smartmi tehnologija će uvek podržavati prvobitnu nameru da dovede više korisnika u domet inteligentnih kućnih aparata.

Globalni brend koji kućne uređaje podiže na novi, viši nivo

Smartmi je takođe posvećen kontinuiranim poslovnim inovacijama vođenim vodećim dizajnom kako bi se stvorio diferenciraniji proizvod i iskustvo brenda za različite ciljne korisnike. Sada imamo dva privatna brenda, „smartmi“ i „Jia“, koji su namenjeni „pametnoj generaciji“ i „zdravom životu“, respektivno, obezbeđujući pametne kućne aparate koji život u kući čine ugodnijim, a kućno okruženje zdravijim.

Smartmi će nastaviti da dizajnira proizvode i rešenja koja prevazilaze očekivanja u oblastima čišćenja doma, prečišćavanja vazduha i zdravlja životne sredine, i nastojaće da postane globalni brend koji promoviše potrošćku nadogradnju kućnih aparata.

Globalno priznat
Pobednik Svetske nagrade za dizajn GRAND SLAM