Smartmi ovlaživač vazduha
4L kapacitet, lak za dopunu, napredna tehnologija

Prirodno i zdravo ovlaživanje vazduha bez efekta magle

Bolje brga za osetljive grupe

Bebe, starije osobe i druge osetljive grupe su podložnije bakterijama. Naš ovlaživač bez magle obezbeđuje zdravije vlaženje, bez stvaranja iritantne magle ili razmnožavanja bakterija.

Bebe sa osetljivim nazalnim disajnim kanalima

Starije osobe sa poteškoćama u disanju

Osetljive grupe koje pate od disajnih problema

Bez stvaranja kamenca
Pogodan za grupe osetljive na alergije

Ništa osim vode ne isparava tokom vlaženja, sprečavajući da se magla ili nečistoće poput kalcijuma, magnezijuma i bakterija nagomilaju na vašem nameštaju ili podovima, što može da naškodi grupama osetljivim na alergije kao što su mala deca ili stariji ljudi.

Evaporativni ovlaživač sa zdravim isparavanjem bez magle

Smartmi evaporativni ovlaživač vazduha pridržava se principa prirodnog isparavanja u donošenju prirodnog ovlaživanja u vaš dom. Vlažnost se nanosi ravnomerno bez nakupljanja nečistoća ili kamenca.

Inovativni sistem isparavanja Efikasan kao i sama priroda

Ovlaživač koristi niz od 36 rotirajućih lopatica za isparavanje, formirajući sloj za isparavanje od 2m² „vodene membrane“. Ventilator sa poprečnim protokom od 85 mm na vrhu propušta vazduh kroz lopatice za isparavanje radi bržeg isparavanja, što rezultira efikasnošću ovlaživanja do 240 mL/h.

Efikasno ovlaživanje od 240 mL/h

Smartmi evaporativni ovlaživač vazduha nudi kapacitet vlaženja do 240 ml/h i opremljen je velikim rezervoarom za vodu kapaciteta 4 l, što je ekvivalentno 8 malih boca vode, koji može da obezbedi 15 sati ovlaživanja pri maksimalnom podešavanju.

15 sati

vreme ovlaživanja

Lako punjenje rezervoara svežom vodom u bilo kom trenutku

Izlaz vazduha takođe funkcioniše  kao ulaz za vodu, što znači da nema potrebe da ga isključujete da biste napunili rezervoar. Kapacitivni senzor automatski detektuje nivo vode i prikazuje ga na indikatoru panela.

Automatsko isparavanje viška vode Smanjite razmnožavanje bakterija

Kada voda u rezervoaru dostigne minimalni nivo, ovlaživač će nastaviti da radi osam sati, automatski isparavajući višak vode kako bi sprečio bilo kakav potencijalni miris ili razmnožavanje bakterija.

Tih i ekološki prihvatljiv, prijatan za celu noć

Buka Smartmi evaporativnog ovlaživača pada na samo 34,4 dB(A). Sa potrošnjom energije od samo 8V na najvišoj postavci, Ovlaživač je pogodan za celodnevnu upotrebu.

Rezervoar za vodu i električne komponente su odvojeni za bezbedniji rad

Smartmi evaporativni ovlaživač vazduha poseduje odvojeni rezervoar za vodu od električnih komponenata. Ako se rezervoar za vodu odvoji od jedinice, senzor će automatski deaktivirati ovlaživač i isključiti ventilator unakrsnog protoka kako bi se izbegla bilo kakva moguća oštećenja ili povrede.

Xiaomi Mi Home aplikacija

Smartmi evaporativni ovlaživač vazduha može se kontrolisati pomoću aplikacije „Mi Home / Xiaomi Home“, što vam omogućava da pratite njegove senzore, status temperature i nivoe vode.

mi-home

Parametri proizvoda:

Snaga 8V
Neto težina pribl. 4.3kg
Bruto težina pribl. 5.1kg
Napon 100-240V
Dimenzije 240mm x 240mm x 363mm
Dimenzije paketa 300mm x 300mm x 430mm