Smartmi lansira svoj novi prečistač vazduha širom sveta Smartmi prečistač vazduha P2. Ovaj proizvod je zasnovan na Smartmijevom vodećem proizvodu za prečišćavanje vazduha P1, sa više tehnološkim i modernim izgledom i može se koristiti bežično. Kao što pokazuje slogan proizvoda: bežični, prenosivi, moćni!

Smartmi Airpurifier P2 je kompatibilan sa Google Assistant-om, Apple HomeKit-om, Smartmi Link-om i Amazon Alexa-om

Smartmi Air Purifier P2 ima visoku efikasnost prečišćavanja vazduha i kompatibilan je sa mnogim inteligentnim sistemima upravljanja. Logika dizajna ovog proizvoda se takođe fokusira na korisničko iskustvo i interakciju sa potrošačem:

  • Ugrađena baterija, bežična i prenosiva za nošenje bilo gde
  • PM2.5/PM10 laserski senzor čestica
  • Snažno prečišćavanje sa CADR 240m³/h
  • Pametna kontrola sa aplikacijom HomeKit/Aleka/Google Assistant/Smartmi Link
  • Lampa za noćnu atmosferu

Kao suštinski igrač u oblasti prečišćavanja vazduha, Smartmi postavlja standarde kućnih aparata i održava kontinuirani razvoj proizvoda za prečišćavanje vazduha već 8 godina. Smartmi dizajn je takođe prepoznati od strane globalnih nagrada za dizajn i renomiranih industrijskih dizajnera, kao što su Red Dot Design Avard, iF Design Avard, Good Design Avard, itd. Kao što je njegova osnovna vrednost, dizajn za budućnost.

Menadžer proizvoda Smartmi P2 je rekao da se nadamo da ćemo obezbediti zaista prenosiv i efikasan prečistač vazduha našim potrošačima tokom procesa dizajna P2. Suočavamo se sa poteškoćama u balansiranju vremena izdržljivosti i performansi filtracije P2. Na osnovu smartmi P1, naš tim je mnogo pokušao i malo prilagodio veličinu prečistača vazduha kako bi postigao ovaj inovativni i optimizovani dizajn za različite potrebe scenarija.

Smartmi prečistač vazduha P2 je prvi put finansiran na Kickstarteru 19. oktobra 2022. i postepeno će se lansirati u različitim zemljama i tržištima 2023. godine.