WEB sajt smartmi.rs je vlasništvo kompanije Iris Mega doo sa sedištem u Gospodara Vučića 176, 11000 Beograd, Srbija

Privatnost i zaštita podataka korisnika su od velike važnosti za nas u kompaniji Iris Mega doo. Ova stranica opisuje našu politiku privatnosti i kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo, štitimo i čuvamo informacije koje dobijamo od posetilaca našeg veb sajta.

Prikupljanje informacija: Prilikom posete našem WEB sajtu, možda ćemo prikupiti određene informacije, uključujući vašu IP adresu, vrstu pregledača, informacije o vašem operativnom sistemu i jeziku, vreme pristupa, stranice koje ste posetili i druge podatke o vašem korišćenju WEB sajta. Ove informacije koristimo kako bismo razumeli kako posetioci koriste naš veb sajt i unapredili njegovu funkcionalnost i sadržaj.

Kolačići: Koristimo kolačiće (cookies) da bismo personalizovali vaše iskustvo na našem WEB sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se smeštaju na vaš računar ili uređaj kada posetite veb sajt. Oni nam pomažu da vam pružimo bolje usluge, analiziramo saobraćaj na veb sajtu i razumemo kako posetioci koriste naše usluge. Možete odlučiti da onemogućite kolačiće u podešavanjima vašeg pregledača, ali imajte u vidu da to može uticati na funkcionalnost nekih delova WEB sajta.

Prikupljanje ličnih podataka: U određenim slučajevima, možemo vas zamoliti da nam pružite određene lične podatke kao što su vaše ime, adresa e-pošte ili broj telefona. Ove informacije koristimo samo u svrhu pružanja traženih usluga ili odgovaranja na vaše upite. Vaše podatke nećemo deliti sa trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u slučajevima kada je to neophodno za pružanje usluga koje ste tražili.

Sigurnost: Važno nam je da obezbedimo sigurnost vaših podataka. Koristimo različite tehničke i organizacione mere zaštite kako bismo sprečili neovlašćen pristup, gubitak ili krađu podataka. Međutim, imajte u vidu da nijedan prenos podataka putem interneta ili elektronsko čuvanje podataka nije potpuno siguran. Uvek postoji određeni rizik da se podaci mogu izgubiti ili biti ukradeni.

Veze ka drugim veb sajtovima: Naš veb sajt može sadržati veze ka drugim web sajtovima koje ne kontrolišemo. Ne snosimo odgovornost za politike privatnosti ili prakse tih WEB sajtova. Preporučujemo vam da pročitate politiku privatnosti svakog WEB sajta koji posetite.

Izmena politike privatnosti:
Možemo ažurirati ovu politiku privatnosti s vremena na vreme kako bismo odražavali promene u našim praksama ili zakonodavstvu. Svaka ažurirana verzija politike privatnosti će biti objavljena na ovoj stranici, stoga vas ohrabrujemo da je redovno posetite.

Kontakt:
Ako imate pitanja, komentare ili zahteve u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem email-a smartmi@irismega.rs

Hvala vam što koristite naš veb sajt i što ste nam ukazali poverenje. Vaša privatnost je od velike važnosti i obavezujemo se da ćemo je štititi i čuvati u skladu sa najvišim standardima i praksama.